22 / 09 / 2021


Un rezultat încurajator – CURIERUL ROMÂNESC

La această oră, avem tabloul aproape complet al rezultatelor noastre în alegerile locale din 27 septembrie a.c. Am obținut trei…

De redactia , in Opinii , at 01/10/2020

La această oră, avem tabloul aproape complet al rezultatelor noastre în alegerile locale din 27 septembrie a.c. Am obținut trei mandate de primari și în jurul a 100 de consilieri locali. Avînd în vedere că asta înseamnă vreo sută de mii de voturi și că nu am avut candidați în 70% din UAT-uri, ne este întemeiată speranța că pe 6 decembrie vom intra în Parlament. Pentru alegerile generale vom avea candidați peste tot și vom beneficia și de sprijinul diasporei, în care se află jumătate dintre membrii și votanții noștri.

La București, candidații noștri la sectoare la Primăria Capitalei s-au plasat pe un onorabil loc 7din 18 candidați, imediat după partidele parlamentare. În condițiile în care noi am avut buget total la nivel național de 23.000 de euro, iar partidele parlamentare au cheltuit milioane de euro. Și în contextul boicotului general la care am fost supuși din partea presei.

Vă mulțumesc tuturor celor care ne-ați susținut să trecem acest prim examen la urne. Vă asigur că votul dvs contează pentru noi mai mult decît înseamnă în număr de mandate: este un impuls pentru a continua. Nu este un vot irosit, este un vot în egală măsură util și de conștiință. Vă sîntem obligați pentru acest vot și ne vom strădui mai mult pentru a ne face auzit mesajul și pentru a fi convingători și pentru electoratul care ieri a stat acasă.

URGENȚĂ! Pînă duminică trebuie să strîngem 100.000 de semnături, pentru a putea depune candidaturi la parlamentare pentru diaspora. Contează enorm să avem aceste candidaturi. Prin urmare, vă rog pe toți cei care puteți ajuta la strîngerea de semnături să folosiți linkul de mai jos și să luați legătura cu filialele noastre din localitățile de rezidență pentru a aduna semnături pe hîrtie. Vă mulțumesc mult!

Claudiu Târziu este co-președintele AUR Alianța pentru Unirea Românilor.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: