27 / 07 / 2021


Un punct de trecere de la frontiera R. Moldova cu România își reia activitatea ~ InfoPrut

Singurul punct de trecere a frontierei România-Republica Moldova nefuncțional până acum, în contextul pandemiei, Lipcani-Rădăuți Prut, se redeschide traficului transfrontalier,…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 11/06/2021

Singurul punct de trecere a frontierei România-Republica Moldova nefuncțional până acum, în contextul pandemiei, Lipcani-Rădăuți Prut, se redeschide traficului transfrontalier, informează Serviciul Vamal al Republicii Moldova.

Astfel, începând cu ziua de sâmbătă, 12 iunie 2021, ora 08,00, va fi restabilit traficul atât pentru persoane, cât și pentru transportul de marfă.
În continuare, la trecerea frontierei de stat se mențin anumite restricții de circulație, impuse în perioada de pandemie.
Poliția de Frontieră  și Serviciul Vamal reamintește participanților la traficul transfrontalier despre importanța și necesitatea informării doar din surse oficiale despre condițiile de trecere a frontierei în țările de destinație, inclusiv în cele de tranzit.
Autoritățile de la București au actualizat Lista cu clasificarea țărilor/teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată, conform Hotărârii nr. 39 din 10.06.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Astfel, Republica Moldova se află în continuare în zona verde, iar cetățenii ei nu trebuie să stea în carantină la intrarea pe teritoriul României.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: