16 / 01 / 2022


Un polițist s-a sinucis de supărare că a fost părăsit de iubită. Ce a făcut înainte de a comite gestul extrem – BotosaniNews.ro

Tragedie în localitatea Fierbinți din județul Ialomița. La numai 26 de ani, un tânăr polițist și-a pus capăt zilelor, de…

De redactia , in Actualitate , at 26/11/2021

Tragedie în localitatea Fierbinți din județul Ialomița. La numai 26 de ani, un tânăr polițist și-a pus capăt zilelor, de supărare că l-a părăsit iubita. Agentul era adjunctul șefului de post dintr-o localitate apropiată. Și fosta parteneră și mama au încercat să-l împiedice, dar nu au reușit.
În noaptea de joi spre vineri, agentul în vârstă de 26 de ani și-a sunat fosta iubită și a anunțat-o că se va sinucide dacă nu se vor împăca. Tânărul i-a trimis fetei mai multe fotografii cu locul unde urma să-și ia viața.Femeia a alertat imediat poliția, dar a sunat-o și pe mama polițistului, ținând cont că locuiește în apropiere de școala din Fierbinți, acolo unde s-a petrecut tragedia.
Prima care a ajuns la fața locului a fost chiar mama adjunctului șefului de post. Din păcate, tânărul comisese deja teribilul gest extrem. Între timp, au ajuns și medicii de la Ambulanță, care s-au chinuit zeci de minute să-l salveze pe bărbat.
În jurul orei 02.30 a fost declarat decesul agentului. Potrivit polițiștilor din Ialomița, agentul lucra din 2017 la postul de poliție din comuna Rădulești.
Sursa: StirileProtv.ro

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: