26 / 09 / 2021


Un om de afaceri oferă 10.000 de lei pentru cei care donează plasmă unui pacient bolnav de COVID-19 – BotosaniNews.ro

Omul de afaceri Romeo Dunca, candidat din partea PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, anunţă că oferă…

De redactia , in Actualitate , at 01/09/2020

Omul de afaceri Romeo Dunca, candidat din partea PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, anunţă că oferă o recompensă de 10.000 de lei celui care va dona plasmă pentru un pacient în stare gravă, internat la ATI. Bolnavul este un avocat din Baroul Mehedinţi, tatăl unui elev de la Liceul ”Nikolaus Lenau” din Timişoara, fost vicepreşedinte al Curţii de Apel Timişoara.

”Tatăl unui elev de clasa a X-a/ Lenau este în spital şi are nevoie de plasma covalescentă…Trebuie să îl ajutăm pe Cătălin Şerban, tatăl lui Vlad. Rugaţi persoanele cunoscute, vindecate de Covid, să doneze plasma la Centrul de Transfuzie Timişoara”, este mesajul distribuit pe Facebook de omul de afaceri Romeo Dunca. Acesta a decis să se implice în salvarea bărbatului şi a anunţat tot pe reţeaua de socializare: ”Ofer 10.000 RON primă pentru cel care donează plasmă în acest caz”.
Pacientul aflat în stare gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, este un avocat din Baroul Mehedinţi şi a fost vicepreşednte al Curţii de Apel Timişoara.  În acest moment, la Terapia Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara sunt 13 pacienţi internaţi.
Sursa: News.ro

Navigare în articole

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: