01 / 08 / 2021


Un nou scandal în care este implicat Ilie Năstase – Soția Ioana îl acuză că a bătut-o: „E important că am ieșit teafără pe ușă”

Ioana Năstase Simion (44 de ani) a povestit presei că a fost bătută de actualul soț, Ilie Năstase, și că…

De Octavian Marius , in Flux de Știri Magazin , at 09/01/2021

Ioana Năstase Simion (44 de ani) a povestit presei că a fost bătută de actualul soț, Ilie Năstase, și că se bucură că a scăpat teafără pe ușă. „Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat îmrepună, a bucurat atâtea milioane de oameni”.

Căsnicia dintre Ilie Năstase (74 de ani) și Ioana Năstase Simion nu se află pe cale mai bune culmi.

Ioana a povestit jurnaliștilor de la Prosport ultima pățanie din viața ei, una care a marcat-o. Evenimentele au avut loc vineri seara, după ce femeia s-a întors de la munte.

„E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni” – Ioana Năstase.

E în stare de șoc

„Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Niciodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare” – Ioana Năstase pentru Prosport.

Nu știe încă dacă va divorța

„Nu am 20 de ani să gândesc în 5 minute ce voi face mâine,

 » sursa: hotnews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: