19 / 06 / 2021


Un nou partid pe scena politică din Republica Moldova

Pe scena politică din R. Moldova a apărut o nouă formațiune. Este vorba despre Partidul „Puterea Oamenilor”, înființat de Ruslan…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 21/03/2021

Pe scena politică din R. Moldova a apărut o nouă formațiune. Este vorba despre Partidul „Puterea Oamenilor”, înființat de Ruslan Codreanu, fostul primar interimar al municipiului Chișinău, care a fost înregistrat oficial la 18 martie 2021.

„Partidul PUTEREA OAMENILOR oficial cu actele în regulă! Mulțumesc mult tuturor! Promitem să nu dezamăgim!”, a menționat Ruslan Codreanu.

Amintim că la începutul acestui an, Ruslan Codreanu a anunțat că intenționează să creeze o formațiune politică, iar în februarie a fost ales președinte al Partidului Puterea Oamenilor. Atunci, Codreanu a declarat că scopul partidului nou-creat este de a forma o comunitate pentru întreaga țară.
Liderul noii formațiuni a deținut funcția de primar general interimar al municipiului Chișinău în perioada aprilie 2018 – iulie 2019. În 2015 a fost ales consilier municipal în Consiliul Municipal Chișinău, iar în 2017 a fost numit viceprimar pe domeniul social. Anterior, Ruslan Codreanu a fost membru al Partidului Popular European din Moldova condus de Iurie Leancă.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: