27 / 05 / 2022


Un nou focar de COVID-19 în Parlamentul de la Chișinău: Încă un deputat din anturajul lui Dodon, infectat

Președintele Parlamentului de la Chișinău, Zinaida Greceanîi a fost testată pozitiv cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de secretariatul Legislativului….

De redactia , in Actualitate Internațional , at 19/10/2020

Președintele Parlamentului de la Chișinău, Zinaida Greceanîi a fost testată pozitiv cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de secretariatul Legislativului.
Astfel, din informațiile făcute publice, Zinaida Greceanîi se tratează la domiciliu, sub monitorizarea medicului de familie.
Regimul de autoizolare la domiciliu a deputaților din Parlamentul de legislatura a X-a, este stabilit, conform unei dispoziții a speakerului, până la prezentarea rezultatelor negative ale testului la COVID -19.
Amintim că pe 12 octombrie s-a aflat că și socialistul Vlad Batrâncea, vicepreședintele Parlamentului de la Chișinău, a fost infectat cu noul coronavirus. Bătrâncea, care este și șeful staff-ului electoral al lui Igor Dodon, a fost văzut ultima oară în spațiul public, la lansarea în campania electorală a candidatului respectiv.
Pe 29 septembrie și Corneliu Furculiță, liderul fracțiunii PSRM, a recunoscut că s-a îmbolnăvi de COVID-19. 
Tot în acea perioadă Pro Moldova a declarat că și deputații Oleg Sîrbu și Ruxanda Glavan au fost diagnosticați cu coronavirus.
Anterior au mai fost infectați cu COVID-19 și s-au vindecat deputații Pro Moldova Corneliu Padnevici și Ghenadie Verdeș, deputata PPDA, Arina Spătaru, fostul democrat Eugeniu Nichiforciuc, dar și socialistul Vladimir Mizdrenco. De asemenea, testați pozitiv cu COVID-19 au fost și unii angajați ai secretariatului Parlamentului de la Chișinău.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: