19 / 06 / 2021


Un nou cartier rezidenţial, în Oradea: Peste 1200 de apartamente, în zona noului complex sportiv (FOTO)

Un nou cartier rezidenţial este pe cale să răsară în Oradea. Prima Development Group, cel mai important dezvoltator imobiliar din…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 01/04/2021

Un nou cartier rezidenţial este pe cale să răsară în Oradea. Prima Development Group, cel mai important dezvoltator imobiliar din Oradea, a demarat lucrările la proiectul rezidenţial Arena Residence, cu peste 1.200 de apartamente. Conceput a fi cel mai mare şi mai modern ansamblu rezidenţial construit vreodată în oraşul de pe Criş, cartierul va fi edificat în zona noului hub sportiv.

Noutatea a fost anunţată miercuri, printr-un comunicat, de reprezentanţii companiei, care arată că lucrările au şi început în luna ianuarie a acestui an şi urmează a fi finalizate în 2024. Investiţia totală se ridică la 65 milioane de euro!

„Poziţionat într-o zonă-cheie a oraşului, aflată într-un puternic trend de dezvoltare, ansamblul rezidenţial va dispune de 1.226 de apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, cu suprafeţe cuprinse între 40 şi 100 mp, dar şi de apartamente de tip Penthouse, proiectate după un concept arhitectural ultra-futurist gândit să integreze simbiotic geometria cubică a structurilor rezidenţiale cu formele fluide inspirate de natură. Astfel, prin spaţiile vitrate generoase, toate spaţiile de locuit vor beneficia de multă lumină naturală şi de o experienţă vizuală unică asupra cadrului natural în care va fi amplasat complexul”, se arată în comunicat.

„Am gândit proiectul Arena ca fiind unul unic, care să satisfacă nu numai exigenţele celor care vor să locuiască într-un spaţiu cu o arhitectură modernă, cu finisaje de ultimă generaţie, în locuinţe sigure şi fiabile, dar mai ales pe ale celor care vor să experimenteze în fiecare zi sentimentul de acasă, de loc căruia îi aparţin şi căruia îi adaugă noi şi noi valenţe”, a adăugat Andrei Moanţă, Chief Executive Officer – Prima Development Group.

Complexul Arena Residence va fi ridicat pe strada Octavian Goga, pe malul Peţei, în locul fostei Cominca,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: