19 / 06 / 2021


Un MINOR și-a AGRESAT BUNICA

Domnica M., bunica minorului M.G.S., a ajuns în fața instanței de frica acestuia. Tânărul bea și fumează în casă și…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri Internațional , at 14/03/2021

Domnica M., bunica minorului M.G.S., a ajuns în fața instanței de frica acestuia. Tânărul bea și fumează în casă și își terorizează bunica, de față cu prietenii și nu numai. De curând, în timp ce dădea o petrecere, femeia a fost deranjată de aceștia și pentru că a îndrăznit să le spună acest lucru, tânărul a devenit agresiv atât verbal cât și fizic.

În fața instanței s-a prezentat un tânăr, în calitate de pârât, însoțit de un reprezentant al Centrului de Plasament Ovidiu, față de instituirea măsurii plasamentului în regim de urgență de către organele de politie, precum și față de lipsa tatălui minorului din țară. Acesta nu se află în posesia unei hotărâri, măsura plasamentului fiind doar în regim de urgență. Reclamanta a fost chiar bunica sa care a ajuns la capătul răbdărilor, așa că a apelat la instanță. În data de 06.03.2021, pârâtul a provocat scandal în locuința comună din zona Faleză Sud amenințându-și bunica și îmbrâncindu-o. Chiar minorul a precizat instanței că s-a certat cu bunica, a urlat la ea și atunci a chemat poliția. Arată că se afla în casă cu câțiva prietenii, deși a închis ușa la cameră unde ei fumau, probabil că fumul s-a dus în camera ei, fiind bătrână a deranjat-o iar atunci când a mers la ei în cameră, a început scandalul. Faptele nu sunt singulare și tocmai de aceea reclamanta a solicitat evacuarea minorului din domiciliu până la întoarcerea tatălui minorului în țară, mai exact în luna mai.

Minor, consumator de alcool și țigări

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice băiatul a creat o stare de temere și de pericol la integritatea fizică și psihică a bunicii. Totodată, acesta a avut un comportament agresiv față de bunică și în prezența organelor de politie, astfel cum rezultă și din referatul întocmit chiar de către organul de politie.

 » sursa: www.replicaonline.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: