18 / 06 / 2021


Un miel cu cinci picioare a venit pe lume într-o fermă. Localnicii și-au făcut cruce când l-au văzut – BotosaniNews.ro

Un miel cu cinci picioare a venit pe lume într-o fermă din Suceava. Locuitorii din satul Ţibeni, din comuna Satu…

De redactia , in Actualitate , at 25/02/2021

Un miel cu cinci picioare a venit pe lume într-o fermă din Suceava. Locuitorii din satul Ţibeni, din comuna Satu Mare a judeţului Suceava au rămas șocați când au văzut un miel, în carne și oase, cu cinci picioare. Ciudățenia s-a produs în ferma unui localnic, după ce o oaie a dat naștere un miel…bizar.
Mielul vedetă, cu cinci picioare, a venit pe lume acum cu o săptămână, în gospodăria localnicului Codru Duceac, din satul Ţibeni, comuna Satu Mare a judeţului Suceava. Nu este de mirare că localnicii au auzit rapid de acest lucru, și au început cu teorii conspiraționiste. În acest sens, unii cred că prevestește un semn rău, iar alții susțin că este un semn bun transmis de către Dumnezeu după o perioadă extrem de grea.
Alți localnici cred cu tărie că oaia care a fătat mielul cu cinci picioare ar fi fost afectată de Covid-19. Proprietarul mielului a declarat că s-a speriat iniţial când a fătat oaia: „Credeam că mai vine un miel, apoi am observat că ceva nu era în regulă. Atunci am realizat că mielul are cinci picioare”, a spus aceasta.
Cu toate acestea, nu-şi poate explica de ce s-a întâmplat asta şi nici nu ştie ce o să facă cu mielul, în cazul în care supravieţuiește. Până acum n-a mai avut în gospodărie un miel cu cinci picioare, însă auzise destule povești în care se spunea că există aşa ceva.
Sursa: impact.ro

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: