16 / 10 / 2021


Un copil din Suceava a rămas paralizat după ce pediatrul i-a făcut o injecție

Un băiețel din Suceava a suferit o pareză după ce i s-a făcut o injecție De mai bine de doi…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 13/09/2021

Un băiețel din Suceava a suferit o pareză după ce i s-a făcut o injecție

De mai bine de doi ani, un băiețel din Gura Humorului se chinuie să se recupereze după ce a suferit o pareză la piciorul drept la scurt timp după medicul pediatru i-a făcut o injecție intramusculară. Cel mic, care la vremea respectivă avea 1 an și 3 luni, a ajuns la cabinetul medicului fiindcă răcise. Avea febră de peste 39 de grade Celsius și nu putea reține medicația fiindcă vomita, așa că medicul pediatru a hotărât să îi administreze o injecție cu metoclopramid, un antivomitiv.

După o oră, părinții copilului au observat că acesta nu își mai mișca piciorul drept. Mama copilului spune, potrivit Monitorul de Suceava, că după plecarea din cabinet, el a dormit mai mult decât obicei, iar când s-a trezit avea o stare de slăbiciune nefirească.

„Am vrut să-l îmbrac cu o pereche de pantaloni și am constatat că nu se putea ține pe picioare, căzând pe partea dreaptă. Am pus totul pe seama răcelii, pe faptul că nu a fost alimentat că de obicei, însă în ziua următoare soțul meu a observat că fiul nostru nu are nici o reacție la piciorul drept, în sensul că îl atingea în talpă și nu mișca piciorul, nici degețele. Am încercat să-l punem în funduleț, dar cădea pe o parte. În continuare am încercat să-l determinăm să meargă pe picioare, însă copilul nici nu putea să stea și cădea pe partea dreaptă cu totul”, a declarat mama băiatului, potrivit gândul.ro.

Citește și: Dr. Mina: Nu vă mai speriați copilul cu mersul la doctor pentru injecții! Doctorul trebuie să fie ca un Moș Crăciun

În urma investigațiilor, s-a descoperit că cel mic a suferit o monopareză de membru inferior drept,

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: