22 / 09 / 2021


Un copil de numai 1 anișor a murit după ce s-a înecat cu o bomboană. Avertismentul medicilor pentru părinți

Un băiețel de 1 an a murit după ce s-a înecat cu o bomboană Un copil de doar 1 an,…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 02/08/2021

Un băiețel de 1 an a murit după ce s-a înecat cu o bomboană

Un copil de doar 1 an, din comuna bihoreană Derna, și-a pierdut viața după ce s-a înecat cu o bomboană. Echipajul SMURD a sosit imediat la fața locului și în urma evaluării preliminare, cel mic a fost preluat în stop cardio-respirator și transportat într-o altă localitate. În ciuda manevrelor de resuscitare, copilul a murit.

copil care tine in mana mai multe bomboane ambalate

De disperare, familia micuțului și-a vărsat nervii pe membrii echipajului de intervenție, lovindu-l pe șofer și distrugând ambulanța echipajului, spărgându-i geamurile, parbrizul și luneta. Din fericire, membrii SMURD nu au suferit răni grave, nefiind impus transportul acestora la spital pentru îngrijiri medicale. 

Citește și: Înecul la copii, o tragedie care poate fi evitată?

„În data de 24 iulie, în jurul orei 20:45, în dispecerat a fost primit un apel prin 112, cu privire la un copil de un an care s-a înecat cu o bomboană în comună Derna. La locul evenimentului a fost mobilizat echipajul de pompieri paramedici din cadrul Detașamentului de pompieri Marghita. La sosirea la adresa indicată, echipajul a fost agresat verbal și fizic iar ambulanța SMURD a fost vandalizată de către persoanele aparțînătoare. Conducătorul ambulanței a suferit contuzii în zona capului și în zona abdomenului, iar ceilalți membri ai echipajului au fost agresați doar verbal”, a declarat maiorul ISU Crișana, Camelia Roșca, pentru Bihon.ro.

Familia copilului s-a ales cu dosar penal pentru ultraj și distrugere.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Marghita au întocmit dosar penal pentru ultraj și distrugere. Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita”, a declarat pentru Bihon.ro, Ioana Lascău, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor.

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: