24 / 06 / 2021


Un copil de 12 ani este în moarte cerebrală după ce a încercat o provocare de pe TikTok

Un băiețel de doar 12 ani a ajuns în moarte cerebrală după ce a încercat o provocare de pe TikTok,…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 04/04/2021

Un băiețel de doar 12 ani a ajuns în moarte cerebrală după ce a încercat o provocare de pe TikTok, aceeași în urma căreia cele două fetițe din Italia și-au pierdut viața după ce s-au strangulat accidental.

copil care tine in mana un telefon mobil

Copil de 12 ani, în moarte cerebrală după ce a încercat o provocare de pe TikTok

Băiețelul pe nume Joshua Haileyesus, care este din Colorado, SUA, a ajuns în stare critică la spital după ce vrut să devină popular pe TikTok încercând să ducă la bun sfârșit una dintre cele mai periculoase provocări care a curmat viața mai multor copii, în ultimul an – „Blackout Challenge”.

Joshua a fost găsit leșinat pe podeaua din baie chiar de fratele său, care spune că băiatul ar fi folosit un siret de pantofi pentru a încerca „Provocarea Eșarfei”, prin care utilizatorii sunt îndemnați să se sufoce până la punctul la care își pierd cunoștința.

Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale copilașului, care acum se află în moarte cerebrală și este conectat la aparate. Potrivit presei de peste Ocean, aceștia sunt de părere că doar un miracol l-ar mai putea salva pe Joshua.

Părinții băiatului sunt devastați și refuză să accepte că cel mic ar putea să nu supraviețuiască. „Este un luptător. Îl văd luptându-se. Mă rog pentru el în fiecare zi. Mi-au dat vestea că nu va supravieţui, nu va reuşi. Îi implorăm în genunchi, rugându-mă să văd dacă pot să-mi acorde timp, să nu renunţ la el. Dacă renunț la el, simt că renunţ complet la fiul meu”, a mărturisit tatăl băiatului, potrivit Fox 5.

  • Surse: fox5dc.com, thedenverchannel.com
  • Sursă foto principală: istockphoto.com

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: