03 / 08 / 2021


Un cofetar din Ungaria îl creează pe Moș Crăciun cu masca de protecție

Când cofetarul Laszlo Rimoczi a decis să pună măşti figurinelor Moş Crăciun din ciocolată pe care le vinde în micul…

De redactia , in Internațional , at 04/12/2020

Când cofetarul Laszlo Rimoczi a decis să pună măşti figurinelor Moş Crăciun din ciocolată pe care le vinde în micul său magazin dintr-o regiune rurală a Ungariei intenţia sa era de a face o glumă care să descreţească frunţile oamenilor în timpul pandemiei de coronavirus, relatează Agerpres. Demersul s-a dovedit o iniţiativă abilă de afaceri după ce numărul comenzilor online a explodat.
„Cred că în momentul în care va sosi, Moş Crăciun va trebui să poarte mască căci Moşul trebuie să fie un exemplu pentru oameni”, a spus Rimoczi, din atelierul aflat în spatele casei din localitatea sa natală, Lajosmizse, la circa 70 de kilometri sud de Budapesta.
Pentru a ţine pasul cu comenzile, a trebuit să simplifice designul, iar acum produce circa 100 de Moş Crăciuni pe zi, folosind ciocolată italiană fără gluten. Căciula Moşului o pictează în roşu, iar măştile le confecţionează din fâşii minuscule de marţipan alb, adăugând panglici din glazură.
Rimoczi a fost nevoit să schimbe şi designul figurinelor Moş Crăciun de dimensiuni mai mari, care iniţial au fost confecţionate fără măşti. „Erau deja împachetate, dar a trebuit să le despachetăm şi să le punem măşti căci acum clienţii noştri vor numai Moş Crăciuni cu măşti”, a spus acesta.
Afacerea lui Rimoczi – care realizează de asemenea alte produse din ciocolată comercilizate în micul magazin pe care îl are în casă – a fost afectată de pandemia de coronavirus declanşată în martie. Deşi Moş Crăciunii cu mască au crescut vânzările, cofetarul nu se aşteaptă să fie o preferinţă de durată dacă vaccinurile vor ajuta lumea să înfrângă pandemia.
Telegram

Navigare în articole  » Citește mai multe despre această știre aici.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: