19 / 01 / 2022


Un bărbat din Călărași îi punea fiicei vitrege somnifere în lapte și o agresa sexual. Familia nu a crezut-o și s-a dus singură la poliție

Fetița agresată i-a povestit totul mamei sale, bunicii și unei mătuși, însă niciuna dintre femei nu a sesizat autoritățile. A…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 25/11/2020

Fetița agresată i-a povestit totul mamei sale, bunicii și unei mătuși, însă niciuna dintre femei nu a sesizat autoritățile. A făcut-o chiar victima, într-o dimineață, când încă amețită de la medicamente, a mers singură la poliție și a spus ce a pățit. Bărbatul a fost condamnat la 5 ani de închisoare, însă a atacat decizia instanței.

Foto: istockphoto.com

Fata agresată locuia cu bunica ei maternă, într-o comună din județul Călărași. Mama ei trăia cu Eugen P., cu care are cinci copii. Acum doi ani, aceștia s-au mutat într-o casă nouă, iar Anca a început să vină în vizită la ei. Uneori mai rămânea și peste noapte, iar când se întâmpla asta mama dormea într-o camera cu copiii mai mici, iar copila în același pat cu tatăl vitreg, o sora și un frate vitreg.

„Sunt vitamine”, spunea bărbatul

Iubita bărbatului condamnat avea șase copii, însă doar pe trei dintre ei acesta îi obligă să bea, în fiecare seară, câte o cană cu lapte în care erau și somnifere: pe fata de 12 ani și pe încă doi frați vitregi, care dormeau în aceeași cameră cu agresorul. „Sunt vitamine”, le spunea bărbatul, iar cei mici nu plecau la somn până nu-i arătau cănile goale.

Fata povestește că într-o noapte s-a trezit după ce a simțit că tatăl vitreg încerca să îi dea pantalonii jos. S-a ridicat din pat și a făcut schimb de locuri cu sora mai mică, ce dormea în partea opusă. La acea vreme, de rușine, copila nu a spus nimic nimănui și nici agresorul nu a mai încercat nimic, câteva luni bune.

Citește și: 7 lucruri pe care părinții ar trebui să le facă pentru a-și proteja copiii împotriva abuzului sexual

La scurt timp după acel episod,

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: