20 / 06 / 2021


Uitați mizeria de sediu dată de Boc către parlamentarii AUR

Deputatul AUR Ilie-Alin Coleșa a publicat poze cu variantele de sedii pe care le-au primit organizația AUR – Cluj de…

De redactia , in Actualitate , at 05/02/2021

Deputatul AUR Ilie-Alin Coleșa a publicat poze cu variantele de sedii pe care le-au primit organizația AUR – Cluj de la administrația lui Emil Boc – dărâmături, beciuri și garaje.

„Veți vedea mai jos niște poze care arată, pe lângă lipsa de gospodărire și o lipsă de respect pentru buna conviețuire politică și obștească. Partidele parlamentare care au avut acest statut și în legislatura trecută au deja în Cluj cel puțin câte un sediu de partid și un birou de parlamentar. (PNL peste 300 m², PSD peste 300 m², USR peste 200 m², UDMR peste 250 m²). Legea le impune să acorde un asemenea spațiu, din cele aflate în administrare, și noului partid parlamentar, AUR. La cererea noastră, ni s-a propus să stăm în dărâmături sau beciuri și garaje. Știm că multe locații au fost dubios retrocedate la Cluj, dar încă mai există locuri decente, pe care comisia de specialitate din Primărie a spus că le va acorda tot partidelor care au deja sedii. Întrebați de ce, au spus că votul e unul politic și nu trebuie justificat.

Primăria Cluj-Napoca calcă în picioare principiile și regulile procedurii administrative de atribuire a spațiilor pentru parlamentarii și partidele parlamentare clujene: – Transparenţa – Tratamentul egal – Proporționalitatea – Nediscriminarea – Libera concurență. (luate de pe site-ul lor oficial). Ei cred că s-a întâlnit hoțul cu prostul.Nu știm despre ei, dar NOI NU SUNTEM PROȘTI și vom continua să ne apărăm drepturile cetățenești”, scrie deputatul AUR pe pagina sa oficială de Facebook.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: