05 / 07 / 2022


UE a agreat ca certificatele de vaccinare să arate la fel în toate țările membre | .News

Uniunea Europeana / sursa: wikipedia commons Uniunea Europeană a agreat ca certificatele de vaccinare să arate la fel în toate…

De redactia , in Actualitate , at 22/01/2021

Uniunea Europeana / sursa: wikipedia commons
Uniunea Europeană a agreat ca certificatele de vaccinare să arate la fel în toate țările membre iar ulterior se va stabili cum vor fi folosite acestea, a declarat președintele Consiliului European Charles Michel în cadrul ședinței de joi, potrivit site-ului oficial al CE.
„Credem că ar trebui să putem fi de acord asupra unor elemente comune care să fie incluse în certificatele de vaccinare în scopuri medicale. Și într-o etapă ulterioară vom stabili în ce circumstanțe vor putea fi utilizate aceste certificate”, a susținut președintele CE.
Membrii Consiliului European au convenit să lucreze la o formă standardizată și interoperabilă a dovezii de vaccinare în scopuri medicale.
Anterior, premierul grec Kyriakos Mitsotakis ceruse, pe 12 ianuarie, crearea unui certificat de vaccinare împotriva COVID-19 valabil la nivelul întregii UE pentru a ajuta la relansarea călătoriilor transfrontaliere devastate de pandemia de coronavirus.
Citește și:

Liderii UE: Certificatele de vaccinare au doar scop medical și nu restricționează circulația

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: