28 / 01 / 2022


U21: Echipa de fotbal a României s-a calificat la Euro 2021 | .News

Naționala U21 (foto: facebook Adrian Mutu) Selecţionata Under-21 a României s-a calificat la Campionatul European de fotbal pentru tineret din…

De redactia , in Actualitate , at 18/11/2020

Naționala U21 (foto: facebook Adrian Mutu)
Selecţionata Under-21 a României s-a calificat la Campionatul European de fotbal pentru tineret din 2021, după ce a terminat la egalitate cu Danemarca, 1-1 (0-0), marţi seara, pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, în ultimul meci din Grupa a 8-a a preliminariilor.
Tricolorii au obţinut a doua calificare consecutivă la un turneu final de tineret, la precedenta ajungând până în semifinale.
Calificarea a fost obţinută cu emoţii, după ce danezii au deschis scorul prin Nikolai Laursen (50 – penalty), însă Valentin Costache (72) a marcat golul care a adus această remiză, în urma căreia România merge la turneul final ca a patra cea mai bună formaţie de pe locurile doi din grupe, potrivit Agerpres.
Danemarca a rămas în zece oameni în min. 58, când Hausner a fost eliminat direct, în mod gratuit, pentru un fault la Măţan, pe care arbitrul l-a considerat în postură de ultim apărător.
Egalarea a venit în min. 72, cu destulă şansă: Olaru a şutat destul de slab din afara careului, mingea a lovit bara şi a ricoşat în dreapta, Moruţan a recuperat dintr-o poziţie suspectă de ofsaid şi a centrat în faţa porţii, de unde Costache a trimis în plasă.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: