18 / 06 / 2021


Turcia anunţă că va primi turiştii nevaccinaţi: Nu vom solicita paşapoarte de vaccinare

Statul turc vine cu o măsură populară pentru a-și salva turismul având în vedere că majoritatea statelor europene au ales…

De redactia , in Internațional , at 16/03/2021

Statul turc vine cu o măsură populară pentru a-și salva turismul având în vedere că majoritatea statelor europene au ales calea închiderii granițelor și a impunerii unor măsuri extrem de restrictive, astfel turiștii pot călători liber în țara de pe malul Bosforului.

„Îi aşteptăm cu braţele deschise pe turiştii britanici. Colaborăm cu autorităţile britanice pentru a asigura că sunt aplicate procedurile necesare”, a declarat Mehmet Ersoy, ministrul turc al Turismului, potrivit postului ITV.

După 15 aprilie, autorităţile vor stabili dacă turiştii străini vor mai trebui să prezinte rezultat negativ la teste anti-Covid-19 la frontiera Turciei

„Noi nu vom solicita paşapoarte de vaccinare din partea turiştilor internaţionali care vin la noi în ţară”, a precizat Mehmet Ersoy.

După 15 aprilie, autorităţile turce vor stabili dacă turiştii străini vor mai trebui să prezinte rezultat negativ la teste anti-Covid-19 la frontiera Turciei. „Noi avem proceduri vamale de nivel mondial, care asigură că riscul transmiterii virusului va fi redus în timpul călătoriilor în Turcia”, a subliniat Mehmet Ersoy.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: