26 / 02 / 2024


Tupeu pe avocații lui Mario Iorgulescu – Susțin că nu poate fi încarcerat: „Suferă de afecțiuni psihice grave. Mergem la CEDO” – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 27/10/2023

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a primit o condamnare de 13 ani și 8 luni, ca urmare a accidentului mortal provocat în 2019. Decizia este definitivă și executorie.

Virgil Boglea, unul dintre avocații lui Mario Iorgulescu, susține că hotărârea nu are temei legal și că apărarea pregătește căi de atac excepționale, inclusiv un proces la CEDO, Curtea Europeană a Drepturilor Omului.Avocatul lui Mario Iorgulescu: „3 instanțe de pe teritoriul Italiei spun că el nu poate fi încarcerat”„S-au pronunțat 3 instanțe de pe teritoriul Italiei, care spun că (n.r. – Mario Iorgulescu) nu poate fi încarcerat, fiind bolnav, adică sunt 3 hotărâri în acest sens. Nu e un lucru inventat de avocați, de familie.

E un lucru certificat de o instanță, de experți în domeniu. Italia, stat european, spune că o asemenea persoană nu poate fi supusă acestor rigori. De altfel, și Tribunalul Ilfov a admis, prin recunoașterea hotărârii din Italia, că (n.r. – Mario Iorgulescu) suferă de afecțiuni psihice grave, s-a emis și un certificat de handicap. El este internat acum”, mai spune Virgil Boglea.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii