22 / 06 / 2024


Tupeu – Dumitru Buzatu vrea pensie specială – Baronul șpăgar a deschis un proces la Tribunal – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 30/12/2023

Dumitru Buzatu este judecat de propria cumnată, în dosarul în care vrea pensie specială de fost parlamentar. Baronul PSD Vaslui a deschis un proces la Tribunalul Vaslui cu câteva zile înainte să fie săltat de procurorii anticorupție.

Primul termen al procesului a fost amânat, după ce cumnata Luminița Crețu nu a vrut să se pronunțe pe cererea lui Dumitru Buzatu.

Ea a ajuns în funcția de asistent judiciar la tribunalul din Vaslui după ce a fost propusă de un apropiat al fostului șef de la Consiliul Județean Vaslui.

Ca asistent judiciar, cumnata lui Buzatu participă la studierea dosarelor referitoare la conflicte de muncă și se implică inclusiv în soluționarea cauzelor.

Tribunalul Vaslui va anunța pe 29 februarie 2024 dacă admite cererea de abținere a Oliviei Luminița Crețu, notează presa locală.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii