22 / 09 / 2021


Tulcea: Elevii din Isaccea fac ore în capela mortuară | .News

Școală în capela mortuară ( foto: Tulcea noastră) Autoritățile din Isaccea, județul Tulcea au decis ca elevii să înceapă cursurile…

De redactia , in Actualitate , at 15/09/2020

Școală în capela mortuară ( foto: Tulcea noastră)
Autoritățile din Isaccea, județul Tulcea au decis ca elevii să înceapă cursurile în….capela mortuară. Motivul- liceul este în plin proces de renovare de mai bine de jumătate de an- relatează publicația Tulcea Noastră. 
Inspectoratul Școlar Județea Tulcea a decis ca elevii să înceapă noul an școlar în scenariul verde, adică să meargă fizic la ore. Însă, școala și liceul din Isaccea sunt în renovare de aproape 6 luni. Termenul de execuție asumat de constructori pentru una dintre clădiri a fost 31 august 2020, iar pentru cealaltă, 28 februarie 2021- scrie publicația.
Din acest motiv, autoritățile au decis ca elevii să își desfășoare cursurile în capela mortuară. Ei mai au de așteptat până să revină pe băncile școlii întrucât ploile au încetinit foarte mult stadiul lucrărilor.
Ȋn acest moment, șantierul este ȋncă ȋn lucru – muncitorii lucrează, ȋnsă, mai devreme de ianuarie 2021 (termen dat de specialişti), nu există nicio șansă ca una dintre cele două clădiri să fie gata pentru a primi elevii.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: