23 / 01 / 2022


Trump: „Ne vedem peste patru ani” dacă acţiunile de contestare a rezultatului votului eşuează | .News

Donald Trump, sursa foto: PBS NewsHour via Youtube) Preşedintele american în exerciţiu Donald Trump a făcut aluzie marţi că ar…

De redactia , in Actualitate , at 02/12/2020

Donald Trump, sursa foto: PBS NewsHour via Youtube)
Preşedintele american în exerciţiu Donald Trump a făcut aluzie marţi că ar putea candida din nou la preşedinţia SUA în 2024, afirmând în faţa invitaţilor la o recepţie privată la Casa Albă că, dacă acţiunile de contestare a rezultatului votului eşuează anul acesta, „ne vedem peste patru ani”, scrie Agerpres, citând dpa.
Într-o înregistrare video postată pe Facebook de un invitat la respectivul eveniment, Trump le-a spus oaspeţilor săi că el a „câştigat alegerile”, iar rezultatele au fost „trucate” împotriva sa, la câteva ore după ce procurorul general William Barr declarase într-un interviu că Departamentul Justiţiei nu a găsit nicio dovadă a vreunei fraude electorale pe scară largă.
„A fost fără îndoială un an neobişnuit. Noi am câştigat alegerile, dar lor nu le place asta”, a spus Trump.
Vorbind despre eforturile sale de contestare în justiţie a rezultatelor, Trump a remarcat:”Dar au fost patru ani incredibili!”
„Încercăm să facem încă patru ani, în caz contrar ne vedem peste patru ani”, afirmat Donald Trump, conform dpa.
În scurtele sale remarci la recepţia ocazionată de apropiatele sărbători de sfârşit de an, Trump a spus:”Am vrut să vă spun Crăciun fericit. Un an nou fericit, va fi un an grozav!”

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: