22 / 06 / 2024


Transportatorii polonezi au blocat granița cu Ucraina – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 12/11/2023

La granița Ucrainei cu Polonia s-a format o coadă de 2.500 de mașini, a declarat Andrei Demcenko, reprezentant al Serviciului de Frontieră de Stat al republicii post-sovietice, citat de agenția ucraineană UNN.

„Putem afirma că în direcția părăsirii Poloniei către Ucraina, conform informațiilor de la colegii polonezi, din această dimineață, aproximativ 2.500 de mașini așteaptă să treacă granița. Aceasta este în toate cele trei direcții. Dar, de fapt, jumătate dintre ele sunt în direcția punctului de control „Yagodin”, a spus el.

Transportatorii polonezi au blocat drumurile de acces la punctele de control cu ​​vehiculele lor și nu permit să treacă decât vehicule de pasageri, autobuze și mărfuri umanitare și militare. Au lăsat restul camioanelor să treacă la o rată de una pe oră. Vehiculele care transportau o gamă largă de mărfuri au rămas blocate în coadă, de la mașini și mașini agricole până la materiale de construcție și mobilier.

Recent, relațiile dintre Varșovia și Kiev au devenit semnificativ mai complicate din cauza embargoului împotriva cerealelor ucrainene.


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *