31 / 07 / 2021


Transilvania, în topul destinațiilor de vacanță în 2021, propuse de National Geographic

Celebra revistă National Geographic le recomandă cititorilor să viziteze cât de curând Transilvania. Regiunea a fost inclusă pe lista destinaţiilor…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 26/11/2020

Celebra revistă National Geographic le recomandă cititorilor să viziteze cât de curând Transilvania. Regiunea a fost inclusă pe lista destinaţiilor ideale de vacanţă pentru familie în 2021, lansată săptămâna trecută.

Cele mai frumoase

Potrivit site-ului revistei, Nationalgeographic.com, în lista „Best of the World 2021” întocmită de echipa editorială cele mai frumoase destinaţii, 25 la număr, au fost organizate în cinci categorii: sustenabilitate, familie, natură, aventură şi cultură.

Destinaţiile din categoria „sustenabilitate” sunt în număr de şase şi se află în Europa, Africa şi Statele Unite: Alonissos din Grecia (foto jos), Copenhaga, capitala Danemarcei, Noua Caledonie din Franţa, Freiburg din Germania, Gabon din Africa Centrală şi Denver din statul Colorado, SUA.

(Sursa foto: Greeka.com)

Apoi, în secţiunea dedicată vacanţelor în familie este inclusă regiunea Transilvania din România alături de Coasta Space din Florida, Parcul Hortobagy din Ungaria, regiunea indigenă din Canada sau Coasta Path din Anglia.

Pentru numeroasele activităţi de aventură sunt recomandate insula Dominica în Caraibe (foto), provincia istorică Svaneti din Georgia, Parcul naţional Los Glaciares din Argentina şi depresiunea Danakil din Etiopia.

(Sursa foto: insule.info)

La categoria „natură”, editorii au ales Isle Royale din Michigan, SUA (foto), Yellowknife din Canada, Cerrado savanna din Brazilia şi Insula Lord Howe de pe continentul Australia, iar la categoria „cultură”: Guam, New Mexico (SUA), Bitoria-Gasteiz, Alava (Ţara Bascilor, Spania), Gyeongju (Coreea de Sud), Tulsa (Oklahoma, SUA) şi Tonglu (provincia Zhejiang, China).

(Sursa foto: Erindietsche.com)

Fiecare zonă aleasă de National Geoographic a fost descrisă în câteva paragrafe.

Transilvania, tărâm de fantezie

Despre Transilvania jurnaliștii au scris că este un loc în care fantezia se îmbină cu realitatea. 

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: