22 / 09 / 2021


Transalpina, scheletul din dulapul lui Orban: Cum a fost spoliat statul român de 400 de milioane de euro

Distribuie acest articol! Mulți ne-am întrebat de unde graba cu care procurorii DNA l-au săltat pe Nelu Iordache din avion…

De redactia , in Actualitate , at 02/08/2021

Distribuie acest articol!
Mulți ne-am întrebat de unde graba cu care procurorii DNA l-au săltat pe Nelu Iordache din avion pentru a-l aduce la audieri. Oare ce informații așa importante ar fi deținut Nelu Iordache de s-a întreprins asemenea măsură disperată. Nu cumva vorbim din nou de justiție politică și implicarea serviciilor de informații în actul de justiției?

Liderul senatorilor PNL Virgil Guran vorbeşte despre temerea unei posibile implicări a serviciilor de informaţii sau a altor organisme în competiţia internă pentru şefia partidului. Acesta aminteşte o declaraţie a liderului liberalilor Ludovic Orban care le-a atras atenţia „celor din exteriorul PNL, care sucesc mâini la spate, care umblă la scheletele din dulap ale unora şi altora”, că nu va ceda.
Liderul PNL Dâmboviţa, susţinător al lui Ludovic Orban la şefia formaţiunii explică faptul că preşedinţii de filiale se tem că s-ar putea să se inventeze anumite probleme pentru unii dintre ei. „Există de regulă în România, din păcate, a existat un obicei să se mai implice şi… hai să zicem anumiţi oameni care deţin informaţii reale sau ireale, oameni care mai încearcă să forţeze nota. Cu alte cuvinte, după cum vedeţi, mai apar în această perioadă preşedinţi de organizaţii cărora li se scoate câte un dosar vechi-vechi sau chiar ceva nou şi pueril deocamdată. Există această temere că se implică şi anumite organisme care nu au ce căuta în această competiţie politică”, a afirmat Virgil Guran, luni la RFI.
Transalpina, scheletul din dulapul lui Orban
Am avut un editorial în data 9 June 2015 despre combinațiile lui Nelu Ioradache și Ludovic Orban, fapt cunoscut de mai toată presa vremii, primul ajungând și în spatele gratiilor. Sincer, domnul Orban ar trebui luat la întrebări pentru chestiuni mai recente din activitatea sa infracțională, nu neapărat despre scheleții de acum 10 ani,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: