16 / 09 / 2021


Tragedie! Un bărbat s-a spânzurat imediat după ce soția sa a murit de coronavirus – BotosaniNews.ro

foto: stirileprotv.ro În cursul zilei de vineri, 16 octombrie, un bărbat de 50 de ani din comuna Tomșani, sat Modârceni,…

De redactia , in Actualitate , at 19/10/2020

foto: stirileprotv.ro
În cursul zilei de vineri, 16 octombrie, un bărbat de 50 de ani din comuna Tomșani, sat Modârceni, județul Vâlcea, a decis să-și pună capăt zilelor după ce a aflat că soția sa a murit la Spitalul din Sibiu.
Potrivit Gazetavalceană, femeia ar fi contractat virusul SARS-CoV-2, iar pe fondul și altor afecțiuni renale, starea ei s-a agravat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.
La scurt timp după ce a aflat vestea că soția sa a murit, bărbatul s-a spânzurat în garajul casei lor. Cei doi soți aveau doi copii, care acum au rămas orfani.
„Astăzi putem să scriem o pagină neagră în sufletul nostru. Rămâs bun, Maricica, rămas bun Gicane! Sunteți mai presus decât înțelegem noi… Nu am cuvinte! Așa ceva nici în cărți nu scrie, atâta dragoste este de neconceput. Ea s-a dus, el și-a luat viața ca să fie cu ea în aceeași zi. Dumnezeu să fie cu voi! Fără cuvinte”, a fost mesajul scris de un prieten al familiei pe site-ul de socializare Facebook.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: