15 / 08 / 2022


Tragedie! Un bărbat de 44 de ani a murit în sala de sport – BotosaniNews.ro

Un bărbat de 44 de ani a murit, luni, într-o sală de sport din cartierul sucevean Burdujeni. Constantin A., din…

De redactia , in Actualitate , at 02/08/2022

Un bărbat de 44 de ani a murit, luni, într-o sală de sport din cartierul sucevean Burdujeni. Constantin A., din comuna Verești, a început să se simtă rău la un moment dat și a căzut la pământ. El a fost chemat de un angajat al sălii de sport pentru a evalua o lucrare de montare a unor diferite echipamente electronice.
Având în vedere acest aspect acestuia i s-a cerut să analizeze oportunitatea amplasării unui televizor pe un perete în apropierea recepției sălii de sport pentru promovarea unor diferite anunțuri. În acest sens, acesta s-a urcat pe o scară din două tronsoane pentru a îndepărta o bucată din tavanul fals casetat pentru a facilita o ulterioară conectare la un cablu coaxial al televizorului.
În momentul în care cobora scara, acesta a început să se dezechilibreze iar în momentul în care ajuns la sol s-a apucat cu ambele brațe de cap clipe în care a căzut cu față pe podea. La fața locului au ajuns cadrele medicale care au constatat decesul acestuia. Omul era cunoscut cu afecțiuni medicale cardiace. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: