28 / 01 / 2022


Tragedia de la Piatra Neamț este un semnal de alarmă pentru noi toți – CURIERUL ROMÂNESC

România este condusă de politruci, de oameni incompetenți ajunși în funcție cheie, iar acest lucru are consecințe grave pentru noi…

De redactia , in Opinii , at 15/11/2020

România este condusă de politruci, de oameni incompetenți ajunși în funcție cheie, iar acest lucru are consecințe grave pentru noi toți. Tragediile de la Colectiv și de la spitatul din Piatra Neamț arată că sistemul de sănătate este în agonie – un semnal pentru noi toți că așa nu se mai poate, a scris George Simion, liderul partidului extraparlamentar AUR pe pagina sa de Facebook.

„Imaginile de la spitalul din Piatra Neamț deschid o rană adâncă, necicatrizată, care ne bântuie de atâția ani. La terapie intensivă nu trebuie să se întâmple niciodată așa ceva pentru că acolo cei mai mulți oameni nu se pot mișca, nu se pot salva singuri. E locul unde nu vrem să ajungem niciunul dintre noi. Nici cu Covid, nici pentru alte probleme. Cine e de vină?”, întreabă George Simion.

„Am avut 8 manageri în ultimul an la Spitalul Județean din Piatra Neamț. PSD și PNL s-au luat la întrecere pentru a pune omul care răspunde mai prompt la comanda partidului și acum se întrec în a pasa vina de la unii la alții. Guvernul a numit un antreprenor de pompe funebre să conducă spitalul morții.Problema e aceeași. România e condusă de sus până jos de incompetenți puși de politruci să conducă instituții. Fără concurs, fără niciun criteriu de performanță. Carnetul de partid e singurul criteriu pentru a fi șef de spital, la poliție sau la ITM. O tragedie care se poate repeta oricând și oriunde, în orice spital”, a precizat Simion.

„Nu ne vom vindeca până nu vom pune la punct un sistem în care să funcționeze prin performanță, condus de profesioniști.Tragediile se folosesc mereu pentru profit politic și nu e bine dar mai rău ne va fi dacă tăcem.E România lor și va fi a lor dacă îi vom lăsa! Mesajul meu este unul clar. Schimbarea în bine vine de la oamenii buni și e făcută de fiecare dintre noi. În această duminică ne vom ruga pentru cei plecați și apoi vom da semnalul că așa nu se mai poate. Împreună vom izbândi!, a mai spus liderul AUR.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: