23 / 06 / 2021


TRĂDARE: Năsui nu vrea să salveze COS Târgoviște din mâinile mafiei ruse

România a fost vândută bucată cu bucată de infractorii care au condus țara timp de 31 de ani, cu PSD…

De redactia , in Actualitate , at 31/03/2021

România a fost vândută bucată cu bucată de infractorii care au condus țara timp de 31 de ani, cu PSD și PNL la butoane în diferitele lor forme. Toate fabricile și combinatele țării au ajuns la fier vechi din cauza acestor mafioți care au fost interesați doar de propria înavuțire. Un caz aparte îl reprezintă și combinatul de oțeluri speciale COS Târgoviște S.A, subiect asupra căruia ne vom abate astăzi cu grijă și interes, cum spune schiorul șef al țării, Klaus Werner Iohannis.

1200 de angajați ai COS Târgoviște urmează să își piardă locurile de muncă, între care 900 au primit deja preavize de concediere. Singura soluție viabilă pentru combinatul de oțeluri speciale este preluarea de către statul român în contul datoriilor la ANAF pe care le-au lăsat rușii.

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, are obligația de a lua urgent măsuri pentru preluarea combinatului și păstrarea locurilor de muncă. Acest combinat reprezintă inima orașului Târgoviște și o unitate ce ține de siguranța națională a României.

Forumistul de la Transporturi, Cătălin Drulă, a decis să rezilieze contractul de execuție a lucrărilor pentru lărgirea la patru benzi a DN 71 Bâldana-Târgovişte deși avea finanţarea asigurată și licitaţia a avut loc. Guvernul faliment condus de Florin Cîțu nu este interesat de salvarea industriei românești care a încăput pe mâinile mafiei ruse, interesul lor este să vândă și să distrugă tot ce a mai rămas în această țară.

Acest lucru ne arată dezinteresul total al guvernării PNL, USR-PLUS și UDMR pentru salvarea locurilor de muncă și relansarea industriei locale de care România are atâta nevoie.

Cu 50 de milioane de euro ne luăm combinatul înapoi din mâinile mafiei ruse, care l-a jefuit și abandonat

Activele de bază ale COS Targoviste au fost evaluate la 302 milioane RON,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: