27 / 05 / 2022


TONOMATELE lui TOLONTAN. Când o să recunoască LIBERTATEA că a făcut PROPAGANDA FRICII COVID pe banii Guvernului la fel ca tot Trustul RINGIER, la ordinul dezgustător al Directorului executiv Mark Walder? VIDEO ȘI PDF CU BANII PRESEI VÂNDUTE

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 19/01/2022


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Într-o înregistrare video internă scursă în mass-media, directorul executiv al trustului elvețian de presă Ringier, Marc Walder, – conglomerat media care deține  o duzină de gazete în România, inclusiv organul Libertatea – confirmă că și-a obligat toate redacțiile Ringier să „sprijine guvernul prin acoperire mediatică în timpul pandemiei, astfel încât să trecem cu toții cu bine peste criză”. CEO-ul și-a început discursul prin a sublinia că „ar fi fericit dacă totul va rămâne doar în acest cerc” și să nu se afle pe undeva, arată publicația Swiss Policy Research.

Avantajele atitudinii de sclavi ai Guvernelor (oricare ar fi ele) a adus și avantaje financiare inerente patronilor Ringier și implicit tonomatelor lui Tolontan, coordonator editorial pentru publicațiile Ringier, Libertatea și GSP, și fost angajat de top al cercetaților și condamnaților penal Adrian Sârbu și Dan Voiculescu, pentru evaziune fiscală și spălare de bani, anchete care i-au scăpat celebrului justițiar și investigator.

Conform contractului 15D/RP/176/11.06.2020 dintre Ringier România SRL (!) și Guvernul României, trustul a primit pentru Propaganda Covid 1.162.899,02 Lei (235,190.41 Euro) numai în 2020, urmând să se fi remis și alte sume consistente în 2021, potrivit și graficului pe care îl prezentăm mai jos cu premianții clasei de vânduți din presa de limbă română din România.

Așteptăm ca atât publicația Ringier cât și toate publicațiile și televiziunile din România care au încasat zeci de milioane de euro de la Guvern pentru Cântarea Pandemiei să își anunțe încă de pe prima pagină sau pe ecranele lor faptul că sunt vândute statului, conform normelor deontologice pe care susțin că le urmează. La fel cum sunt anunțate articolele publicitare, prin însemne distinctive, așa ar fi normal să fie obligate toate publicațiile vândute să anunțe că știrile pe care le emit sunt de Propagandă Guvernamentală.

ÎN ACEST PDF PUTEȚI AFLA PUBLICAȚIILE MITUITE DIN ROMÂNIA ȘI SUMELE PE CARE LE-AU ÎNCASAT, NUMAI ÎN 2020. Vom reveni și cu datele din 2021.

În ce privește peisajul presi vândute din Elveția, jurnaliștii de la Ringier, începând cu redactorul-șef de la SonntagsBlick,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: