26 / 02 / 2024


Tinerii din România și R. Moldova, oportunitate de a studia în Germania ~ InfoPrut

By redactia , in Actualitate Internațional , at 09/02/2024

Universitatea germană Hertie School oferă burse pentru studenții din România și Republica Moldova, pentru a urma un program de masterat în cadrul instituției. Oportunitatea este adresată tinerilor care își doresc să urmeze un program în politici publice sau în afaceri internaționale.
Bursa este disponibilă pentru cetățenii din următoarele țări: Albania, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Republica Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ucraina.
Procesul de înregistrare

Expediați o cerere pentru una dintre programele de masterat menționate.
Scrieți o declarație personală de o pagină în care să detaliați care credeți că este rolul Europei Centrale și de Est în politica globală.
De asemenea, trebuie să indicați într-un eseu viziunea voastră de a contribui la acest rol și modul în care o diplomă de master de la Hertie School ar sprijini această viziune.
Declarația personală și eseul vor fi expediate la următoarea adresă electronică: [email protected].

Termenul-limită pentru înscriere este 1 martie. Candidații selectați vor fi contactați pentru un interviu cu un membru al facultății.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *