26 / 05 / 2024


Tensiuni în relație – Deputatul PNL Robert Sighiartău susține că Ciolacu aduce ghinion românilor – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 09/11/2023

Deputatul PNL Robert Sighiartău a declarat că liberalii şi-au schimbat fundamental strategia în relaţia cu PSD şi că nu vor mai accepta „toate prostiile venite să sugrume mediul privat” din România.

Precizările au fost făcute în contextul în care deputaţii liberalii au anunţat că vor depune un proiect de lege prin care ar urma să fie anulate noile plafoane privind plăţile în numerar. Astfel, s-ar reveni la forma iniţială a Legii 70/2015, prin care plafoanele rămân la 50.000 de lei pentru tranzacţii între persoane fizice şi 10.000 de lei între societăţile comerciale.Iată ce a spus acesta: „E clar că Ciolacu aduce ghinion românilor, e clar că el a decis să pornească un război împotriva mediului privat şi mă bucur că PNL şi conducerea restrânsă şi-au dat seama de acest lucru şi încă de sâmbătă strategia PNL s-a schimbat fundamental în relaţia cu PSD. Nu o să mai acceptăm toate prostiile venite să sugrume mediul privat din România, iar PNL a început cu acest proiect de rectificare a unei mari greşeli, care blochează pur şi simplu fluxul economic în această ţară. Mai ales al agenţilor economici mici, din zona rurală, din zona urbanului mic

El a precizat că „felul în care s-a făcut asumarea nu a fost în regulă”, deoarece deciziile au fost luate în grup restrâns.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii