23 / 06 / 2021


Telectualii’ USR au organizat un protest împotriva protestatarilor. Fritz a participat și el

La Timișoara a avut loc o manifestație împotriva celor care au ieșit în stradă și s-au recomandat ca intelectuali neafiliați…

De redactia , in Actualitate , at 07/04/2021

La Timișoara a avut loc o manifestație împotriva celor care au ieșit în stradă și s-au recomandat ca intelectuali neafiliați politic. La manifestație a fost prezent și primarul Dominic Fritz.

Acești telectuali’ neoprogresiști spun că vor o Timișoară deschisă și au menținut linia cu xenofobia și antisemitismul într-o țară cu președinte neamț și primar neamț în orașul de pe Bega. Păi unde e domnilor xenofobia și antisemitismul? Noi românii, nu suntem așa cum mințiți voi!

„Este o susținere pentru Timișoara și timișoreni și a clarifica faptul că Timișoara înseamnă deschidere, multiculturalitate, adică doar cultură, nu ură, acum citesc ce scrie pe aceste afișe. Acesta cred că este un semn de susținere pentru Timișoara ca oraș de valori și un mesaj ce se transmite în România și în lume că suntem în continuare un oraș de care suntem mândri”, a spus primarul Dominic Fritz.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: