23 / 01 / 2022


Tehnologie: tendințe, statistici și concluzii în 2021

Anul viitor ar putea fi inconfortabil pentru șefii celor mai mari firme de tehnologie din lume. Eforturile se accelerează pentru a…

De redactia , in Magazin , at 03/01/2021

Anul viitor ar putea fi inconfortabil pentru șefii celor mai mari firme de tehnologie din lume. Eforturile se accelerează pentru a reduce puterea proprietarului Facebook, Amazon, Apple și Google, Alphabet.

Autoritățile, în special în SUA și Europa, sunt din ce în ce mai dure în ceea ce privește problemele de concurență și este probabil să fie un câmp de luptă cheie în 2021.

Cu toate acestea, dacă preocupările dvs. privind tehnologia sunt puțin mai aproape de casă, anul viitor ar putea avea și evoluții pentru dvs. Pregătește-te pentru mai multe tehnologii și servicii pentru a face munca la domiciliu mai ușoară și mai sigură.

Pentru mai multe detalii despre acest lucru și despre tendințele tehnologice în domeniul aerospațial și al comerțului cu amănuntul pentru 2021, citiți mai departe.

Represiune Big Tech

În ultimele săptămâni ale anului 2020, s-au arătat nori mari pentru Google, Facebook, Amazon și Apple, ceea ce ar putea face din 2021 un an incomod.

La începutul acestei luni, autoritățile de reglementare federale din SUA și peste 45 de procurori de stat au dat în judecată Facebook , acuzând compania de socializare că a întreprins acțiuni ilegale pentru a cumpăra rivali și a înăbuși concurența.

Tot în decembrie, Comisia Europeană și-a dezvăluit Legea privind serviciile digitale și Legea piețelor digitale – proiect de legislație care ar revizui complet modul în care este reglementată Big Tech.

În Marea Britanie, Autoritatea pentru concurență și piețe a propus un cod de conduită obligatoriu din punct de vedere juridic și a recomandat acordarea unei noi unități a piețelor digitale puterea de a impune sancțiuni semnificative.

Sectorul tehnologic va fi foarte dornic să vadă cum gestionează administrația președintelui ales Joe Biden Big Tech.

În trecut,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: