22 / 06 / 2021


Tânăr de 28 de ani dispărut de la domiciliu

* brăileanul Daniel Valerică Vasiliu a plecat de acasă în ziua de 29 ianuarie 2021 * poliţiştii îl caută în…

De redactia , in Actualitate , at 07/02/2021

* brăileanul Daniel Valerică Vasiliu a plecat de acasă în ziua de 29 ianuarie 2021 * poliţiştii îl caută în ţară şi în străinătate şi cer ajutorul populaţiei

Tânăr căutat de mai multe zile de bunicul său, care l-a dat dispărut, şi de toată Poliţia Română.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila (IPJ), în după-amiaza zilei de sâmbătă, 30 ianuarie 2021, în jurul orei 16.00, un bătrân în vârstă de 77 de ani, din municipiul Brăila, a sesizat la poliţie dispariţia nepotului său, Vasiliu Daniel Valerică, în vârstă de 28 de ani. În ziua precedentă, tânărul a plecat de bunăvoie de acasă.
Iată şi semnalmentele tânărului de 28 de ani dat dispărut: înălţime 170 cm, constituţie atletică, păr negru, ochi negri. La nivelul frunţii, tânărul prezintă un smoc alb de păr. La data la care a dispărut de acasă, tânărul era îmbrăcat cu pantalon de trening de culoare albastră, era încălţat cu pantofi tip tenis, de culoare neagră, şi avea pe cap un fes de culoare gri. În cazul lui Vasiliu Daniel Valerică, poliţiştii au solicitat căutarea sa la nivel naţional şi internaţional şi apelează la sprijinul populaţiei.
„Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, se precizează în comunicatul IPJ Brăila.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: