19 / 06 / 2021


Tânăr basarabean, afacere de succes cu spirulină la București ~ InfoPrut

Un tânăr basarabean de 21 de ani și-a deschis o afacere cu spirulină la București. Nici vârsta, şi nici pandemia…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 20/02/2021

Un tânăr basarabean de 21 de ani și-a deschis o afacere cu spirulină la București. Nici vârsta, şi nici pandemia nu l-au împiedicat pe Marius David să-şi atingă obiectivul, mai ales că România i-a oferit toate condiţiile necesare, notează TVR Moldova.

Marius David a adus pe piaţa din Republica Moldova spirulina vie congelată, o algă considerată miraculoasă, foarte bogată în nutrienţi.
„Este o variantă puţin diferită de spirulina care se găseşte în mare parte pe piaţă. Toată lumea cunoaşte spirulina în varianta praf. Noi suntem diferiţi, pentru că salvăm tot ce înseamnă spirulină, datorită congelării”, a declarat tânărul.
Anul pandemic 2020 nu l-a descurajat pe Marius să aducă afacerea cu spirulină vie şi în România.
„Este mai dificil şi din perspectiva promovării, pentru că suntem pe online, nu avem târguri, festivaluri, unde să putem prezenta produsul nostru şi să putem să fim faţă în faţă şi să le oferim la degustare produsul acesta”, a mai spus Marius.
Deocamdată, super alimentul cu multiple beneficii este livrat online, doar în Bucureşti. Tânărul antreprenor îşi propune însă să ajungă în curând în toate judeţele din România.
România oferă condiţii prielnice pentru dezvoltarea afacerilor, spune antreprenorul.
„România, datorită faptului că este în Uniunea Europeană, evident că este mult mai avansată, absolut din toate punctele de vedere. Chiar şi din punct de vedere al comerţului, în primul rând. În Republica Moldova când făceam importul de spirulină achitam TVA-ul la vamă, în România nu este considerat import, este considerat achiziţie intracomunitară. Respectiv TVA-ul nu se achită imediat, se achită un pic mai târziu”, spune tânărul antreprenor.
Materia primă este importată din Italia, direct de la o fermă specializată în creşterea spirulinei.
La Bucureşti, Marius se simte ca acasă. Totuşi, spune că îi lipseşte ceva.
„Îmi este foarte dor de mâncarea de acasă,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: