05 / 07 / 2022


Tâlharii de la București susțin un partid statalist: PAS

Distribuie acest articol! Ludovic Orban, expiratul PNL, cel care va fi dat afară pe ușa din dos a propriului partid…

De redactia , in Internațional , at 09/07/2021

Distribuie acest articol!
Ludovic Orban, expiratul PNL, cel care va fi dat afară pe ușa din dos a propriului partid și din politică, și-a anunțat azi susținerea față de PAS, un partid statalist antiromânesc.
Nimic nu surprinde, PNL este un partid rău ce a fost preluat de mafia PDL și care a făcut mult rău României, mai mult decât PSD.
Orban este răspunzător de eșecul gestionării pandemiei și a fost dat jos din poziția de șef de guvern. El a fost investit ilegal, noaptea ca hoții, de parlament, cu o funcție bănoasă. În viața lui Orban nu a lucrat în privat sau pe la vreo primărie sau instituție. Toată viața lui Orban a slujit pe cineva din poziția de politicia.
Fanii PAS cereau României să își vadă de treaba ei și să nu se bage în treburile Moldovei… cu o excepție: totuși banii să îi trimită, ca să aibă ce fura, că e sărăcia mare acolo.
PAS este fostul partid al lui Vladimir Filat, tâlharul care a delapidat un miliard de euro pe care l-a împărțit cu apropiații lui. În acea vreme și Maia Sandu, sfânta fecioară a politicii moldovenești, era parte a guvernului. De altfel nu știe nimeni din ce și cum trăia ea, dar Filat știa prea bine, căci Filat a știut să aibă grijă de fetele apropiate lui, mai ales cele care au rămas aparent fete mari la 50 de ani.
AUR este un partid românesc ce va intra în noul parlament de la Chișinău. AUR va face curățenie în politica moldovenească și va milita pentru eradicarea partidelor corupte .
În România se fură mult, în Moldova se fură tot și apoi fură și de la vecini, adică de la România.

Distribuie acest articol!

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: