18 / 06 / 2021


Tabăra de români, instalată în centrul Londrei, la doi pași de Palatul Regal Buckingham

Imaginile surprinse de jurnaliștii de la Daily Mail, în urmă cu o săptămână, arată lucrătorii municipali curățând grămezi de gunoi…

De redactia , in Internațional , at 06/02/2021

Imaginile surprinse de jurnaliștii de la Daily Mail, în urmă cu o săptămână, arată lucrătorii municipali curățând grămezi de gunoi și dezmembrând corturi, o imagine îngrozitoare pe spațiul verde din inima capitalei britanice.

Localnicii bogați care locuiesc la o aruncătură de băț de Palatul Buckingham, în cartierele exclusiviste Mayfair și Belgravia, au făcut o serie de plângeri în ultimele săptămâni în legătură cu un numeros grup de persoane care s-au stabilit în Park Lane.

Zona este permanent afectată de probleme de aproximativ șapte ani, diferite grupuri venind și plecând, provocând repulsia celor care trăiesc și lucrează în această parte bogată a orașului.

Consiliul municipal din Westminster a declarat luna trecută că autoritatea locală nu are puterile legale sau resursele necesare pentru a face față taberelor ilegale și a cerut sprijinul autorităților londoneze pentru închiderea taberei.

Acum, însă, după ce ocupanții au plecat și și-au abandonat corturile, autoritățile au intrat, înarmate cu mașini grele și vehicule de gunoi, pentru a curăța tonele de mizerie lăsate de cei despre care presa londoneză spun că ar fi cetățeni români.

sursa: Daily Mail

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: