26 / 09 / 2021


Sute de copii din Republica Moldova primesc rechizite școlare din partea Episcopiei Huşilor ~ InfoPrut

200 de copii din Republica Moldova vor primi ghiozdane complet echipate pentru începutul anului școlar din partea Episcopiei Huşilor. Programul…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 19/09/2020

200 de copii din Republica Moldova vor primi ghiozdane complet echipate pentru începutul anului școlar din partea Episcopiei Huşilor.

Programul „Un ghiozdan pentru noul an școlar” a ajuns la cea de-a III-a ediție și vine în ajutorul copiilor din familiile nevoiașe ca să le asigure rechizitele necesare pentru revenirea în băncile școlii.
„Primele 100 de ghiozdane complet echipate au ajuns deja dincolo de Prut, mâine (16 septembrie – n.r.) urmând să pornească a doua serie de 100”, a anunţat eparhia pe site-ul oficial.
Programul este coordonat de părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă Huși”, și vizează anul acesta 1.400 de tineri.
„Primele zile de şcoală sunt cele care descoperă situaţia reală a celor care au cea mai mare nevoie de sprijin şi care nu îşi pot asigura rechizitele necesare, astfel că ajutorul oferit merge direct către cazurile cele mai urgente”, se mai menţionează pe site-ul eparhial.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: