22 / 09 / 2021


Surpriză la sondajele interne. Un partid politic extraparlamentar trece de 9%: AUR

Surprize mari la sondajele interne comandate de partidele politice. Redacția 60m.ro a pus mâna pe unele dintre ele și cifrele…

De redactia , in Internațional , at 01/11/2020

Surprize mari la sondajele interne comandate de partidele politice. Redacția 60m.ro a pus mâna pe unele dintre ele și cifrele nu arată deloc bine pentru partidele parlamentare.

Dezamăgirea românilor este profundă și acest lucru se vede în intenția de vot a cetățenilor. Mai mult decât atât, sondajele interne arată diferit față de cele prezentate public, în sensul că se manipulează opinia publică prin eliminarea altor partide.

Se pare că votul antisistem s-a mutat de pe USR-PLUS pe un nou partid politic. Nemulțumirea românilor este în creștere și se radicalizează.

Iată că redacția 60m.ro vă prezintă adevărul, nu falsurile plătite cu sute de mii de euro.

Pe primul loc în opțiunea de vot se află PNL cu 26% din intenția de vot. Partidul este în scădere evidentă, sub cifrele oficiale scoase prin institute de sondare ale partidelor politice.

Pe următorul loc se află PSD la peste 24% din intenția de vot. Și de această dată cifrele reale se ascund românilor. Partidul lui Dragnea, Iliescu, Năstase sau Ponta stă mai bine decât se prezintă.

Pe locul trei se află alianța USR-PLUS cu 16% din intențiile de vot. La alegerile locale partidul a luat sub 10%, deci numerele mai mari de 20% sunt aberații propagandistice monumentale. Bula USR-PLUS pare că deja răsuflă. Partidul nu a convins și a pierdut mult pe intenția de vot din diaspora.

Pe locul patru este Pro România cu 11% din intențiile de vot. Practic PSD și-a împărțit voturile cu noul partid politic. Mulți afirmă că Pro România este noul PSD, așa cum PNL a fost noul PDL. Cifrele sunt mai mari decât se afișează publoc, dar partidul lui Victor Ponta se consolidează în teritoriu.

Surpriza mare este însă pe locul cinci. Un partid naționalist extraparlamentar strânge peste 9% din intențiile de vot ale românilor.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: