13 / 07 / 2024


Studenți și profesori universitari de pe ambele maluri ale Prutului, reuniți în cadrul unui forum la Slănic-Moldova

By redactia , in Actualitate Internațional , at 24/11/2023

Forumul „Educația pentru Mediu, Sport și Utilizarea Resurselor Naturale Terapeutice” s-a desfășurat, în perioada 22-24 noiembrie, la Slănic-Moldova. 
La eveniment au fost prezenți studenți și profesori de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău și de la trei universități din Republica Moldova. Este vorba despre Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” de la Chișinău.
La sesiunea de discuții de astăzi au participat secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM), Adrian Dupu, ministrul Mediului de la București, Mircea Fechet, și primarul din Slănic-Moldova, Gheorghe Baciu.
Participanții și-au împărtășit experiențele și bunele practici în domeniile vizate de tema forumului, pe ambele maluri ale Prutului.
Forumul „Educația pentru Mediu, Sport și Utilizarea Resurselor Naturale Terapeutice” a fost organizat de Primăria Slănic-Moldova și finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *