15 / 06 / 2024


Studenți ai UTM, prezenți la AGRONOMIADA, cea mai importantă competiție profesional-științifică și sportivă din România ~ InfoPrut

By redactia , in Actualitate Internațional , at 22/05/2024

În perioada 23-26 mai, studenții Universității Tehnice a Moldovei din Chișinău vor participa la AGRONOMIADA 2024, cea mai importantă competiție profesional-științifică și sportivă din România. Ediția a XXXIV-a va avea loc la Universitatea din Craiova.
Competiție de tradiție a studenților din universitățile agronomice, ce datează încă din anii ’70, AGRONOMIADA este un concurs studențesc menit să asigure consolidarea legăturilor de colaborare și prietenie dintre studenții universităților similare pentru promovarea ideii de performanță, stimularea cercetării și a calităților sportive în rândul studenților.
AGRONOMIADA se desfășoară prin rotație, într-unul din cele cinci centre universitare de învățământ agronomic – București, Iași, Cluj, Timișoara și Craiova.
Evenimentul studențesc se desfășura pe două secțiuni: concursul profesional-științific (18 discipline) și competiția sportivă – cu patru probe (fotbal, tenis de câmp, tenis de masă și majorete).
Vor participa toate universitățile agronomice și de științele vieții din țară (Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Universitatea de Științele Vieții din Timișoara, Facultățile de Agricultură și Horticultură din cadrul Universității Craiova și ale Universității Tehnice a Moldovei din Chișinău.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *