16 / 09 / 2021


Stoica – PNL Dolj: Suntem singurul partid care luptă realmente cu PSD

Candidatul PNL Dolj la funcţia de primar al Craiovei, profesorul Nicolae Giugea, şi candidatul PNL la funcţia de preşedinte al…

De redactia , in Actualitate , at 30/08/2020

Candidatul PNL Dolj la funcţia de primar al Craiovei, profesorul Nicolae Giugea, şi candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, profesorul Alexandru Gîdăr, au susţinut, astăzi, 28 septembrie, o conferinţă de presă alături preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, preşedintele PNL Craiova, senatorul Mario Ovidiu Oprea, europarlamentarul Marian Jean Marinescu şi vicepreşedintele Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului şi Sportului. 
Preşedintele PNL Dolj a afirmat că data de 27 septembrie reprezintă pentru judeţul Dolj şi pentru municipiul Craiova şansa la dezvoltare, iar candidaţii PNL sunt cei care pot înscrie zona pe această direcţie. 
„Astăzi este prima zi a campaniei electorale pentru alegerile locale. PNL şi-ar fi dorit ca alegerile locale să fie în două tururi de scrutin, iar premierul Ludovin Orban, preşedintele PNL, şi-a asumat acest obiectiv, pentru a exista o legitimitate reală a aleşilor locali – primari, preşedinţi de consilii judeţene -, dar din păcate o majoritate constituită în jurul PSD a depus o moţiune de cenzură şi Guvernul a picat. Avem alegeri pe 27 septembrie într-un singur tur de scrutin, alegeri într-un judeţ, care, din păcate, în ultimii 8 ani de zile a fost condus de PSD.  PNL, atât la nivelul CJ Dolj, cât şi la nivelul municipiului Craiova vă propunem doi oameni serioşi, care au dovedit că pot avea rezultate în activitatea profesională. Este vorba de domnul profesor Alexandru Gîdăr şi de domnul profesor Nicolae Giugea. Avem convingerea că avem candidaţii cei mai buni, oamenii care pot câştiga atât CJ Dolj, cât şi Primăria Municipiului Craiova. 27 septembrie reprezintă pentru judeţul Dolj, pentru municipiul Craiova şansa la dezvoltare. Guvernul Orban doreşte să reclădească România şi are investiţii majore în Dolj: Drumul Expres Craiova-Piteşti, conducte de gaze, un contract la Fabrica de Avioane, Spitalul Regional, reabilitarea Colegiul „Carol I”, Centura de Sud a Craiovei.
 » Aflați mai multe detalii…

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: