23 / 06 / 2021


Stelian Tănase: Securiștii din PNL, USR, PLUS, UDMR, PSD câtă frunză și iarbă

Împotriva ministrului economiei Claudiu Năsui PSD&Co au depus o moțiune. Năsui a reacționat că-n filmele cu proști. Adică – vă…

De redactia , in Magazin , at 19/03/2021

Împotriva ministrului economiei Claudiu Năsui PSD&Co au depus o moțiune. Năsui a reacționat că-n filmele cu proști. Adică – vă arăt eu vouă și a lovit cu mantă, că la biliard. A introdus un proiect de lege pentru a se crea un registru în care să fie inscriși securiștii și rubedeniile lor din Parlament. Mișto!

Nu contează că proiectul este fantezist, o vrăjeală de ochii lumii. Pesedeii nu s-au speriat deși e înghesuială mare. Nici securiștii din PNL USR PLUS UDMR- și ei cîtă  frunză și iarbă. Listele electorale au fost pline de secursti, de ieri și de azi. Știu ei ce știu -la ei este pîinea și cuțitul. Nu le pasă. A înnebunit Năsui?  Cum să deconspiri securiștii, nene!? Parlamentarii s-au frisonat și au și de ce. Dacă se face așa ceva, și securiștii cu neamurile lor ar fi trimiși acasă, Parlamentul s-ar goli. Ar mai rămîne cît să se joace o partida de dublu la tenis.

Atît, nici unul mai mult!!! Majoritatea covîrșitoare ai aleșior nației vin pe filiere securiste, sunt rubedenii de sînge, sau prin alianță – căsătorii, nași/fini, etc. Că sunt agenți, spioni, informatori, șefi de rețea. Așa că întreb- Ce poftești, mă musiu!?  

NĂSUI, citez- „În primul rând, se extinde dreptul cetăţenilor şi al presei la informaţiile privind legăturile inclusiv mijlocite cu fosta Securitate ale persoanelor deţînând anumite funcţii sau demnităţi, prin posibilitatea verificării calităţii rudelor de până la gradul al Ill-lea. Totodată, se instituie un registru public al lucrătorilor Securităţii care să permită identificarea sau căutarea acestora, precum şi transparentizarea legăturilor de rudenie ale acestora până la gradul al Ill-lea cu persoanele care ocupă anumite funcţii sau demnităţi în statul român…”

Nici Năsui nu e vreo fată mare. Vine dintr-o familie, așișderea. Presă a scris abundent despre filiația DIE a bravei familii a senatorului Năsui. 

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: