27 / 01 / 2022


Stelian Ion, USR-istul ce s-a făcut handicapat ca să ia un apartament ANL, este propunerea pentru ministerul justiției

Stelian Ion este USR-istul care s-a declarat handicapat ca să poată obține o locuință de la ANL Constanța. Și a…

De redactia , in Actualitate , at 13/12/2020

Stelian Ion este USR-istul care s-a declarat handicapat ca să poată obține o locuință de la ANL Constanța.

Și a reușit, în ciuda faptului că alți români ce aveau cu adevărat probleme fizice ar fi trebuit să fie beneficiarii acelei locuințe.

Exact acest om este acum propunerea USR pentru funcția de ministru a justiției.

Deputat AUR oferă detalii privind propunerea de instructaj militarÎn aceste zile au apărut informații cu privire la propunerea AUR legată de un stagiu de pregătire militară minimală pentru fiecare dintre români. Mesajul a fost foarte bine primit pe rețelele de socializare. Redacția 60m.ro vine cu detalii direct din interiorul partidului AUR cu privire la această propunere. Adrian Axinia este deputat AUR de Prahova
Un nou record de contaminări cu Covid-19 în SUAInquam Photos / Octav Ganea Aboneaza-te la fluxul de stiri PSNews.ro de pe Telegram Navigare în articole  » Citește mai multe despre această știre aici.
Stelian Ion, USR-istul ce s-a făcut handicapat ca să ia un apartament ANL, este propunerea pentru ministerul justițieiStelian Ion este USR-istul care s-a declarat handicapat ca să poată obține o locuință de la ANL Constanța. Și a reușit, în ciuda faptului că alți români ce aveau cu adevărat probleme fizice ar fi trebuit să fie beneficiarii acelei locuințe. Exact acest om este acum propunerea USR pentru funcția de ministru a justiției.
IPOCRIZIE. CIOLACU vorbește de spitale dar ei au condus ROMÂNIA și nu le-au construitIpocrizie cât cuprinde la PSD. Marcel Ciolacu vorbește de parcă nu PSD cu PNL(PDL) au condus România în acești ani. El critică guvernul pentru lipsa măsurilor din spitale, dar pe de altă parte sunt cei care nu le-au construit și dotat. Numirile pe criterii politice sunt cele care au prăbușit sistemul medical. „Lupta pe funcții
Bancul zilei este cu arbitriUn arbitru de fotbal se întâlnește cu Sf.Petru si-l întreabă dacă în Rai există ca și pe pământ aceeași „nebunie” în ceea ce priveste fenomenul Fotbal.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: