24 / 02 / 2024


Start campanie, start minciuni! PSD repetă scenariul din 2020 – Promite mărirea pensiile cu 40% în campanie ca după să anuleze legea – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 13/11/2023

Într-o demonstrație flagrantă de cinism și manipulare, Partidul Social Democrat dă start campaniei electorale printr-o promisiune care, evident pentru toți, nu va fi aplicată niciodată. După ce în 2020, PSD a forțat în Parlament majorarea pensiilor cu 40% – o manevră vădit electorală – istoria, într-un mod dezolant, pare să se repete în 2023.

Vă amintim că în 2020, PSD a „forțat” în Parlament majorarea pensiilor cu 40% știind bine că legea nu va fi aplicată.

În urmă cu 3 ani, ca și astăzi, PSD a susținut vehement majorarea pensiilor, o mișcare care a stârnit dezbateri aprinse în spațiul public și în rândul analiștilor economici. Această propunere a fost privită cu scepticism de către opoziție și experți, care au avertizat asupra impactului bugetar semnificativ și a riscurilor de sustenabilitate pe termen lung. Articolul de pe Digi24 (captură mai sus), publicat în acea perioadă, detaliază aceste tensiuni și provocări.

Fast-forward în 2023, și găsim PSD într-o situație identică.

Această repetare a scenariului arată clar ce fel de partid este PSD și că românii nu mai trebuie să creadă în promisiunilor sale electorale.

Această tactică este un exemplu clar de populism, unde promisiunile electorale sunt făcute pentru a câștiga voturi, fără o intenție reală sau capacitatea de a le implementa.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *