01 / 08 / 2021


Speranțele Maiei Sandu cu privire la vizita lui Klaus Iohannis în Republica Moldova

Maia Sandu, președintele ales al R. Moldova, și-a exprimat speranța că vizita președintelui Klaus Iohannis la Chișinău va însemna „primul…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 15/12/2020

Maia Sandu, președintele ales al R. Moldova, și-a exprimat speranța că vizita președintelui Klaus Iohannis la Chișinău va însemna „primul pas într-o colaborare de durată și productivă între țările noastre”.
Declarații în acest sens au fost făcute de Maia Sandu după o întrevedere cu Daniel Ioniță, ambasadorul României la Chișinău, căruia i-a mulțumit pentru sprijinul constant acordat de România R. Moldova. „Am accentuat necesitatea de a restabili cooperarea bilaterală firească între România și Republica Moldova și de a intensifica cooperarea moldo-română în mai multe domenii, pentru ca cetățenii să simtă beneficii cât mai curând”, a punctat președintele ales.
Totodată, Maia Sandu a specificat, că după cinci ani de la ultima vizită a Președintelui României în Republica Moldova, vizita lui Klaus Iohannis de la sfârșitul acestui an este o vizită importantă pentru acest stat.
Amintim că președintele Klaus Iohannis a anunțat că va efectua o vizită oficială în Republica Moldova la invitația Maiei Sandu, imediat după ce aceasta va prelua mandatul prezidențial.
Ceremonia de învestire a președintelui R. Moldova Maia Sandu va avea loc pe 24 decembrie 2020, la Palatul Republicii.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: