21 / 09 / 2021


Șpaga la PSD: 2500 euro impuși de Dragnea la nunta Olguței cu Claudiu

2500 de euro este suma minimă impusă de către Liviu Dragnea către participanții PSD la nunta Olguței Vasilescu cu personajul…

De redactia , in Actualitate , at 12/09/2020

2500 de euro este suma minimă impusă de către Liviu Dragnea către participanții PSD la nunta Olguței Vasilescu cu personajul politic Claudiu Manda.

Peste 250 000 euro, adică un sfert de milion de euro s-au obținut din această combinație, suficient ca cei doi fericiți să fie preafericiți.

Ulterior nașul politic Liviu Dragnea le-a oferit personajelor în cauză și un post de europarlamentar, ceea ce le garanta venituri anuale de zeci de mii de euro.

Afirmația a fost făcută de către deputatul mitralieră Cătălin Rădulescu:

„Olguţa Vasilescu, fericita deţinătoare a unei vile in Craiova (şi nu numai), împreuna cu “coloratul“ Manda (protectorul clanurilor de interlopi craiovene), e cea care pe rând ba a fost ministru muncii, viitoarea nasa a lui Liviu Dragnea, şefa de campanie a Vioricai Dancila (tare campanie finalizată cu pierderea alegerilor), unul din Orchestratorii căderii guvernului Psd Dancila la moţiune şi mai nou vicepreşedinte in gruparea Ciolacu; aceasta individa (de care Vadim şi alţii aveau ce povesti, dar şi Codrin) a fost cea care a încercat sa il impună pe beţivul notoriu Manzana ca preşedinte al Psd Arges pe timpul lui Liviu Dragnea, Dragnea opunându -se categoric şi reuşind împreuna cu Stanescu şi Ciolacu la alegerile din 2020 ; sper sa ii poarte măcar respect lui Dragnea, pentru felul in care la nunta ei, Liviu le-a cerut tuturor sa dea între 2000-2500 euro in plic mirilor! (iese socoteala cu declaratia???)!”.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: