27 / 01 / 2022


Soția unui preot trece prin clipe grele. Are nevoie urgentă de transfuzii de sânge – BotosaniNews.ro

Familia pr. Adrian Dinu trece prin momente dificile iar rețelele de socializare fac apel la donatori pentru a o susține…

De redactia , in Actualitate , at 19/01/2021

Familia pr. Adrian Dinu trece prin momente dificile iar rețelele de socializare fac apel la donatori pentru a o susține pe doamna preoteasă Claudia Elena Dinu, care a fost diagnosticată recent cu o boala foarte grea. Soția părintelui are nevoie de transfuzii de sânge și de trombocite, scrie doxologia.ro.

Părintele Adrian Dinu, slujitor la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” Galata, are nevoie de ajutorul nostru pentru ca doamna preoteasă Claudia Elena Dinu să se vindece. Soția părintelui a fost diagnosticată cu o boală gravă și are nevoie de transfuzii de sânge și de trombocite pentru tratament.
„Dragi prieteni, venim cu o mare rugăminte către dumneavoastră, deoarece familia părintelui nostru drag, Dinu Adrian, este greu încercată. Vă rugăm, cei care vă încadrați în cerințele de mai jos, începând de luni, 18 ianuarie 2021, să mergeți la Centrul de Transfuzii din Iași, pentru a dona trombocite pentru doamna preoteasă Dinu Claudia Elena. Vă mulțumim tuturor pentru ajutor și vă rugăm să trimiteți către Bunul Dumnezeu un gând de rugăciune!”, a postat pe Facebook Mădălin Păsărin, un apropiat al familiei părintelui Dinu.

Donatori trombocite CTU

doar bărbați
vârsta 60 kg, 200000/mmc
fără consum de alcool în ultimele 48 de ore
să bea lichide (apă, ceai, suc, iaurt) cel puțin jumătate de litru
procedura durează o oră

CTS

femei și bărbați
vârsta 18-50 de ani
greutate minim 60 de kg
să fie sănătoși

Cei care doresc să doneze trombocite sau sânge sunt rugați să menționeze numele doamnei Dinu Claudia Elena. 

Navigare în articole

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: